Η εταιρεία μας

Η LOVAPPLE O.E. είναι η συνέχεια ενός φυσικού καταστήματος με έδρα την Πτολεμαΐδα που έλειπε από το χώρο της τεχνολογίας και ήρθε για να μείνει. Δεσμεύεται να ξετρυπώνει τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2013 στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρονικών συσκευών. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά, στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων τεχνολογίας, η LOVAPPLE O.E. έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές και διανέμει στο ελληνικό κοινό προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου. Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον καταναλωτή, με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, την ασφάλεια, τον άψογο σχεδιασμό καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής. Έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια, στρατηγικές που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτόν τον στόχο. Η εταιρία μας, έχει σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και πλέον συγκαταλέγεται στις πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου με το όνομά της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της συνέπειας και της εγγύησης. Γι’ αυτό, ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας, που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά ενισχύοντας όλο και περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει. Ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την εμπιστοσύνη του, μεταβιβάζοντας σε αυτό την εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτουμε, δια μέσου της ποιότητας, της συνέπειας και του χαμηλού κόστους των προϊόντων μας. Ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αρχή της ανταποδοτικότητας που αυστηρά εφαρμόζουμε, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, εγγυώνται την οικονομική ανάπτυξη και την συνεχή ενίσχυση της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές – πελάτες μας, η οποία και είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμης για εμάς.

Εγγύηση

Τα ηλεκτρονικά μας προϊόντα μας φέρουν εγγύηση δύο (2) ετών, εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά στην εκάστοτε σελίδα του προϊόντος. Η εγγύηση παρέχεται από το δίκτυο συνεργατών της LOVAPPLE O.E. Ως ημερομηνία έναρξης της ισχύος της, ορίζεται αυτή της παραλαβής της απόδειξης προϊόντος για τον πελάτη. Σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης, το προϊόν, αφού επιστραφεί, επισκευάζεται από το εξειδικευμένο service μας στην Ελλάδα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου δε δύναται να επισκευαστεί ο προϊόν, διατηρούμε το δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης με καινούριο προϊόν. Εάν μετά την παραλαβή, διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν (πχ. μη λειτουργικό μερικώς ή συνολικά), παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με την LOVAPPLE O.E.
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει:
α) μέσω email (info@lovapple.eu)
β) από τη φόρμα επικοινωνίας που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lovapple.eu
γ) μέσω τηλεφώνου καλώντας τον αριθμό 24630 55158 – 55258

Πότε δεν υπάρχει κάλυψη από την εγγύηση;

Η εγγύηση παύει να είναι έγκυρη εάν διαπιστωθεί ένας από τους παρακάτω λόγους:
• Υπάρχουν εμφανή σημάδια κακομεταχείρισης του προϊόντος, πχ. χτύπημα το οποίο προκάλεσε τη δυσλειτουργία του προϊόντος.
• Παρέμβαση στο λογισμικό (εάν πρόκειται για ηλεκτρονική συσκευή), πχ. root του λειτουργικού συστήματος.
• Καμένα PIXEL (Εξαιρούνται τα XIAOMI & MEIZU, στα οποία ισχύει η εγγύηση για αντικατάσταση panel όταν διαπιστωθούν πάνω από 3 καμένα pixels).
• Βλάβη που προκλήθηκε λόγω αδιαφορίας προς τις οδηγίες χρήσης ή λόγω μη ορθής χρήσης του προϊόντος.
• Έκθεση σε περιβάλλον υψηλής υγρασίας ή ακραίων θερμοκρασιών πέραν τον αναγραφόμενων προδιαγραφών.
• Πρόκληση βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη επισκευή ή αναβάθμιση.
• Σπάσιμο οθόνης από πτώση.
• Βλάβη στην μπαταρία σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί ο εγκεκριμένος παρεχόμενος φορτιστής. Επίσης, η εγγύηση δεν καλύπτει κλοπή και φθορά από φυσικά φαινόμενα (πχ. σεισμός, βροχή, φωτιά κτλ. ).
• Τέλος, από εγγύηση δεν καλύπτονται αναλώσιμα προϊόντα χαμηλής αξίας όπως ζελατίνες, tempered glasses, θήκες μεταφοράς, αλκαλικές μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, μικρομπαταρίες κ.ο.κ Τα έξοδα μεταφοράς για επιστροφή προϊόντων προς επιδιόρθωση- αντικατάσταση με χρήση της εγγύησης, επιβαρύνουν τον πελάτη. (3.00€/αποστολή), εκτός DOA.

Ευθύνη και εγγύηση προμηθευτή. Ευθύνη πωλητή για ελαττώματα.

1. Ο παραγωγός κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι αξιώσεις κατά του παραγωγού για ζημιές παραγράφονται μετά τριετία αφότου ο ζημιωθείς πληροφορήθηκε ή όφειλε να πληροφορηθεί τη ζημία, το ελάττωμα και την ταυτότητα του παραγωγού. Μετά δεκαετία από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου προϊόντος επέρχεται απόσβεση των δικαιωμάτων του ζημιωθέντος κατά του παραγωγού. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς την ταυτότητα του παραγωγού ενός προϊόντος που προμηθευτήκατε από εμάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.
2. Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει, με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση στην ελληνική γλώσσα, τουλάχιστον την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενο της, καθώς και τη διάρκεια της. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι ο εύλογα αναμενόμενος χρόνος κατά τον οποίο το προϊόν θα μπορεί να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον προορισμό του, έστω και έπειτα από επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικών, ωσότου η φθορά από την τακτική χρήση καταστήσει το προϊόν άχρηστο ή την περαιτέρω χρήση του οικονομικά ασύμφορη. Ειδικά, για τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο τα προϊόντα αυτά αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ιδίων χαρακτηριστικών και ποιότητας ή εφόσον δεν επισκευάζεται να ζητήσει υπαναχώρηση από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή. Η παράβαση των από μέρους του Προμηθευτή υποχρεώσεων του, δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει από τον Προμηθευτή την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
3. Σε εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων, η LOVAPPLE O.E., εφ’ όσον είναι Προμηθευτής ενός προϊόντος, όπως ορίζεται παραπάνω, θα σας παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή για την εκπλήρωση των όρων της εγγύησης του Προμηθευτή, χωρίς επιβάρυνση σας. Αυτό ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες συντήρησης εκτός εγγύησης, που μπορούμε κατά περίπτωση να σας παρέχουμε με την εκάστοτε ισχύουσα επιβάρυνση.
4. Τέλος η LOVAPPLE O.E. έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από εν στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής, τα οποία δεν μεταβιβάζονται από αγοραστή σε αγοραστή. Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας.

Πολιτική αντικατάστασης ελαττωματικών συσκευών (DOA)

1. Η LOVAPPLE O.E. παρέχει τη δυνατότητα αντικατάστασης της ελαττωματικής συσκευής που παρέδωσε, αρκεί η ενημέρωση της LOVAPPLE O.E. από τον πελάτη σχετικά με το ελάττωμα, να γίνει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Τα κριτήρια για τον χαρακτηρισμό μίας συσκευής ως άμεσης αντικατάστασης (DOA) είναι η συσκευή κατά την πρώτη ενεργοποίηση να βρίσκεται εκτός ή περιορισμένης ή προβληματικής λειτουργίας.
Παράλληλα υπάρχουν και κάποια επιπρόσθετα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται ώστε να χαρακτηριστεί μια τέτοια συσκευή ως άμεσης αντικατάστασης (DOA) και είναι τα ακόλουθα:
• To προϊόν να μην έχει υποστεί αντικανονική χρήση όπως αυτή ορίζεται στην κάρτα εγγύησης. Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν θα αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης.
• Το προϊόν πρέπει να είναι πλήρες και στην συσκευασία παραλαβής, δηλαδή στο αρχικό του πακέτο με μπαταρία, φορτιστή, έντυπα, σακουλάκια, κάρτες μνήμης, καλώδια USB , ακουστικά κ.λ.π. και εγγύηση.
• Ο αριθμός σειράς της συσκευής (ΙΜΕΙ) θα πρέπει να συμφωνεί με αυτόν του κουτιού και της απόδειξη αγοράς.