Τρόποι Αποστολής

Εξέλιξη Παραγγελίας

Για να εντοπίσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε, εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο παρακάτω πλαίσιο και πατήστε το κουμπί “Αναζήτηση παραγγελίας“. Αυτό θα το βρείτε στο email επιβεβαίωσης που σας έχουμε στείλει.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ
Ελλάδα

Με SPEEDEX courier
Η SPEEDEX είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των Ταχυμεταφορών καλύπτοντας καθημερινά τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς με αξιοπιστία και συνέπεια.
Έξοδα Μεταφορικών από: 5€

Με ΓΕΝ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier
Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς συνδυάζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα στην χερσαία, θαλάσσια και αεροπορική μεταφορά.
Έξοδα Μεταφορικών από: 5€

Με ACS courier
Η ACS Courier αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς για την αποστολή δεμάτων, με βασικό στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.
Έξοδα Μεταφορικών από: 5€

Με ΕΛΤΑ courier
Η ΕΛΤΑ Courier έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς και εξασφαλίζει τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού.
Έξοδα Μεταφορικών από: 5€

Σημαντική Σημείωση
Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με courier. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, εκτός αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, όπου ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 4-5 εργάσιμες μέρες. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στη παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

*Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α